Vi söker personal!

Vi söker nu en redovisningskonsult för tjänst på vårt Södertäljekontor.

Vill du utvecklas och dela med dig av ditt kunnande? Är du redo att ständigt utvecklas för att ge företag, företagsledare och medarbetare det stöd de behöver? Då kanske det är dig vi letar efter.

Just nu söker vi dig som är gymnasieekonom eller motsvarande med lämplig påbyggnadsutbildning i redovisning och skatt alternativt civilekonom. Du skall ha flera års erfarenhet av motsvarande arbete från redovisnings- eller revisionsbyrå. Då vår byrå ligger långt fram i, och strävar mot att arbeta i effektiva IT lösningar är även ett intresse och kunskap i detta bra.

Tjänsten innebär mycket självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Arbetsuppgifterna består av att ombesörja redovisnings- och löneuppdrag såsom löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Du har en nära och kontinuerlig kontakt med kunden och dina medarbetare. Tjänsten är på heltid.

Inom Excendo Redovisning finns stora utvecklingsmöjligheter, du kommer att få vidareutbildning både intern och externt i den takt du själv väljer samt kommer möta en stor spridning på uppdrag både i bransch, storlek och utmaning.

Intresserad?
Vill du veta mer om oss eller har frågor om tjänsten ring Helena Blomqvist 08-550 350 55. Vi vill framför allt veta mer om dig så skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@excendo.se. Då vi kallar till intervju löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Tjänsten är tillgänglig omgående.

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar